Jeg hedder Anne Cathrine, er født i 1974 og bor i Gistrup lidt uden for Aalborg med min mand Lasse og vores 2 børn, Mille født i 2011 og Mads født i 2014. Jeg har arbejdet i detail-branchen i ca. 25 år og senest som servicechef i Salling stormagasin. I januar 2019 startede jeg på den 3-årige uddannelse til autoriseret kropsterapeut hos Body SDS i Parken i København.

Jeg har de seneste år brugt meget tid på at “opgradere” mig selv, da jeg kunne mærke, at jeg var blevet en fortravlet, vrissende og ikke særlig nærværende mor og kone. Jeg var aldrig rigtig glad og meget frustreret over, at tingene ikke altid gik efter mit hoved. Det resulterede i umulige unger, en følelse af aldrig at gøre det godt nok og en stresstilstand i kroppen som var virkelig ubehagelig. Dog uden at jeg helt kunne sætte ord på hvad der var galt.

En dag blev det for meget og det var startskuddet til min rejse hen imod et højere selvværd. Blandt andet ved hjælp af et selvværdsforløb samt psykoterapi med EMDR, og kombineret med en del faglitteratur, er situationen heldigvis en helt anden i dag. Jeg er glad og tilfreds og kan være i livet på en meget mere afslappende måde. Og så er jeg blevet opmærksom på, hvor stor betydning sammenhængen mellem vores hoved og krop har for vores velbefindende.

"Med viden og indsigt hjælper jeg dig med at skabe bevidsthed om sammenhængen mellem krop og sind, så du kan skabe nye vaner og overbevisninger og leve et stressfrit liv, fri for bekymringer og uden at føle dig forkert"


292FAB56-63CC-4197-B0E1-B19724998597


Testimonials fra tidligere deltagere

 • Prima Vida

  “ Jeg imponeret over, at du kan ramme så præcist med alle de emner, du har bragt op - og at der i det hele taget findes så mange problematikker, som hænger sammen. Der er ikke én dag, hvor jeg ikke har kunnet taget noget nyttigt til mig. Og tak for de gode eksempler, hvor du bringer dig selv og dine erfaringer i spil. Jeg vil helt sikkert bruge dine små videoer igen og igen, når livet bliver svært, eller når jeg er kommet ud af det forkerte spor og skal guides lidt tilbage igen.”

  Deltager på Empower Yourself julekalender

 • Prima Vida

  “Tak fordi du bringer mig tilbage i en bevidst tilstand med din julekalender.”

  Deltager på Empower Yourself julekalender

 • Prima Vida

  “Jeg synes du er super nærværende og tilstede på en måde der skaber tryghed og nysgerrighed.”

  Deltager på Empower Yourself julekalneder

 • Prima Vida

  “Tak for din fantastiske julekalender - jeg lytter meget interesseret og nysgerigt med hver gang. Nogle emner er jeg bekendt med og arbejder bevidst med, andre er nye eller røget i glemmebogen og derfor godt af at blive "støvet af" og igen at få øget bevidsthed omkring. Jeg har været og er meget glad for din dejlige måde at formidle buskabet på, men små eksempler og anekdoter fra dit eget liv og hverdag.”

  Deltager på Empower Yourself julekalender

 • Prima Vida

  “Nu har jeg set dine 2 første videoer i julekalenderen, og du gør det SÅ GODT!! Du er så behagelig at lytte til, og jeg tror ikke jeg har glædet mig så meget til at åbne en låge i en julekalender siden jeg var barn.”

  Deltager på Empower Yourself julekalender

 • Prima Vida

  “Hver morgen tænder jeg stearinlyset, sætter mig med min lille notesbog, en kop af noget varmt og lytter til din julekalender....og jeg elsker denne lille stille eftertænksomme stund.
  Tusind tak til dig for alle de rammende, skønne, vigtige og kærlige budskaber, du sender ud. Jeg har også hørt nogle af dem sammen med banden herhjemme, så vi kan vokse sammen.”

  Deltager på Emposer Yourself julekalender

Instagram