1DE8851B-C512-415E-9B8C-A0D4B5705F53

Jeg hjælper dig, som er "kørt fast i livet", med at med at slippe præstationsræset, dårlig samvittighed, smerter og lave tanker om dig selv.

Jeg hedder Anne Cathrine, er født i 1974 og bor lidt uden for Aalborg med min mand Lasse og vores 2 børn, Mille født i 2011 og Mads født i 2014. Jeg har arbejdet i detail-branchen i ca. 25 år og senest som servicechef i Salling stormagasin.

Jeg er uddannet Body SDS kropsterapeut og driver derudover mit firma Prima Vida, hvor jeg tilbyder Body SDS sessioner, online forløb, 1:1 mentor-forløb og træning.

Jeg har de seneste år brugt meget tid på at “opgradere” mig selv, da jeg kunne mærke, at jeg var blevet en fortravlet, vrissende og ikke særlig nærværende mor og kone. Jeg var aldrig rigtig glad og meget frustreret over, at tingene ikke altid gik efter mit hoved. Det resulterede i umulige unger, en følelse af aldrig at gøre det godt nok og en stresstilstand i kroppen som var virkelig ubehagelig. Dog uden at jeg helt kunne sætte ord på hvad der var galt.

En dag blev det for meget og det var startskuddet til min rejse hen imod et højere selvværd. Blandt andet ved hjælp af et selvværdsforløb kombineret med en del faglitteratur og mange kurser, er situationen heldigvis en helt anden i dag. Jeg er glad og tilfreds og kan være i livet på en meget mere afslappende måde. Og så er jeg blevet opmærksom på, hvor stor betydning sammenhængen mellem vores hoved og krop har for vores velbefindende.

Genkender du noget af ovenstående og kan mærke, at du er klar til at tage ansvar for din fremtid, så kontakt mig endelig for en afklarende samtale eller læs mere om, hvad du har af muligheder hos mig.

Kh

Anne Cathrine

89BBB0CC-A66C-4F08-AE90-DE79086E0A81


"Med viden og indsigt hjælper jeg dig med at skabe bevidsthed om sammenhængen mellem krop og sind, så du kan skabe nye vaner og overbevisninger og leve et stressfrit liv, fri for bekymringer og uden at føle dig forkert".

Få råd til en fysisk og mental sund hverdag